Konferens i Skåne, Teckomatorps station

Behöver företaget, arbetsgruppen, föreningen en spännande mötesplats så har du hittat rätt. Teckomatorps station erbjuder en mysig miljö, utrustningen du behöver samt god mat och service till bästa pris. 

Mötesplats Kulturzon

Med bästa läge mitt i Skåne och med utmärkta kommunikationsmöjligheter med tåg och bil. Nära regionens större städer (Lund, Malmö, Helsingborg, Köpenhamn, Landskrona, Eslöv). Historiskt intressant miljö i stationshuset och i Teckomatorp. Fiberuppkoppling, konferensutrustning, anpassad sittning och matservering enligt dina önskemål. Trevliga pausaktiviteter för ditt möte kan arrangeras. I första hand erbjuds lokaler för 10 – 30 personer, men möteslokalerna rymmer upp till ca 50 personer beroende på vilken typ av möte det gäller.

För ett enklare möte som tar några timmar i anspråk erbjuds vårt baspaket för 295,- per person, inkluderande välkomst- och pausfika. Mötet anpassas helt enligt era önskemål gällande teknik och förtäring. Vi serverar härlagad lunch i matsalen intill konferenslokalen. Kanske önskar ni en festmåltid för sällskapet på kvällstid? Skriv en rad till oss eller ring och berätta om era önskemål så svarar vi samma dag med ett personligt anpassat förslag gällande arrangemangets innehåll och pris.

Personliga möten anpassade efter dina behov.
Baspaket från endast 295,- per person!

Intressant! Detta är mina behov, vad kan ni göra för mig?

Fyll gärna i formuläret nedan och beskriv kortfattat dina önskemål och frågor så återkommer vi snarast. Det går även utmärkt att ringa eller skicka e-post till Kulturzon.