Konferens i Skåne, Teckomatorps station

Behöver företaget, arbetsgruppen, föreningen en spännande mötesplats så har du hittat rätt. Teckomatorps station erbjuder en mysig miljö, utrustningen du behöver samt god mat och service till bästa pris. 

Mötesplats Kulturzon

Med bästa läge mitt i Skåne och med utmärkta kommunikationsmöjligheter med tåg och bil. Nära regionens större städer (Lund, Malmö, Helsingborg, Köpenhamn, Landskrona, Eslöv). Historiskt intressant miljö i stationshuset och i Teckomatorp. Fiberuppkoppling, konferensutrustning, anpassad sittning och matservering enligt dina önskemål. Trevliga pausaktiviteter för ditt möte kan arrangeras. I första hand erbjuds lokaler för 2 upp till 20 personer, men möteslokalerna kan svälja upp till ca 50 personer beroende på vilken typ av möte det gäller.

För ett enklare möte som tar några timmar i anspråk kan erbjudas vårt baspaket 195,- per person, inkluderande enklare förtäring vid ankomst samt kaffeservering i paus. Mötet anpassas såklart helt enligt önskemål och lunch, buffé eller bordsservering erbjuds. Kanske önskar ni en festmåltid kvällstid för sällskapet? Skriv oss en rad eller ring och berätta om era behov så svarar vi samma dag med ett personligt förslag gällande arrangemang och pris.

Personliga möten anpassade efter dina behov.
Baspaket från endast 195,- per person!

Intressant! Detta är mina behov, vad kan ni göra för mig?

Fyll gärna i formuläret nedan och beskriv kortfattat dina önskemål och frågor så återkommer vi snarast. Det går även utmärkt att ringa eller skicka e-post till Kulturzon.