Konferens i Skåne, Teckomatorps station

Behöver ert företag, arbetsgrupp eller förening en spännande plats för möten?

Ert nästa möte kan äga rum i en unik och historiskt intressant miljö. Med kort reseavstånd för alla deltagare och utmärkta tågförbindelser. Här finns all nödvändig konferensutrustning, rymliga lokaler, enastående värdskap och spännande upplevelser för alla sinnen.

Dessutom kan ni njuta av det bästa fikat – och ett flexibelt kök som med glädje kompletterar ert möte med härproducerade maträtter och bakverk. För gruppen kan vi även föreslå intressanta aktiviteter utöver konferensen.

Varför välja Träffpunkt Kulturzon?
  • Träffpunkt Kulturzon är den perfekta platsen för mindre evenemang och dagskonferenser med cirka 10-40 deltagare.
  • Det strategiska läget mitt i västra Skåne gör det enkelt att nå från större städer i regionen, med bekväm och gratis parkering samt närhet till Pågatåg (med halvtimmestrafik).
  • Köket på Träffpunkt Kulturzon erbjuder läckra, lokalt producerade och färska alternativ som kan anpassas efter era behov.
  • Mötesutrymmet kan skräddarsys på olika sätt, inklusive möblering, servering och aktiviteter, för att ge er en unik och förstklassig upplevelse.
  • All nödvändig teknisk utrustning finns på plats, inklusive fiber och wifi, för att säkerställa effektiva möten.
  • Besökare på Träffpunkt Kulturzon kan även njuta av konstutställningar och lära sig mer om Teckomatorps intressanta historia för en minnesvärd upplevelse.
FAQ

– Vilket pris gäller för att arrangera ett möte för vår grupp på Kulturzon Konferens & Event?

  • Vi erbjuder en unik mötesupplevelse till ett konkurrenskraftigt pris. Vårt grundpaket för en halvdag, inklusive välkomst- eller pausfika, startar från 149 kr per person (beroende på antal deltagare). Tillval och anpassningar: Önskar ni frukost och hemlagad lunch? Extra lyxig fika? Kanske en festmåltid för gruppen? Vill ni addera en aktivitet för att förhöja mötesupplevelsen? Dela era önskemål med oss så tar vi fram ett skräddarsytt förslag för ert sällskap, både innehållsmässigt och prismässigt.

 

– Vad är viktigt att tänka på för att få ut det mesta av vårt möte?

  • Informera oss i god tid om er grupp och era önskemål så att vi kan ge bästa möjliga service och komma med passande förslag. Specificera antal deltagare samt önskat datum och tid för mötet. Vill ni ha mat och dryck? Behov av specialkost? Ålder, intressen? Önskad möblering i lokalen inför mötet, sittplatser eller i grupper? Specifika behov gällande teknisk utrustning?
 

Skräddarsydda möten som passar dina behov.
Prisvärda startpaket från endast 149,- per person!

Intressant! Jag behöver en spännande mötesplats, vad kan ni göra för mig?

Vänligen fyll i formuläret nedan och beskriv kortfattat dina önskemål och frågor. Vi kommer att återkomma till dig så snart som möjligt. Du kan också nå Kulturzon via telefon eller e-post.