Konferens i Skåne, Teckomatorps station

Behöver företaget, arbetsgruppen, föreningen en spännande plats för möten?

Tänk dig ert nästa möte i en annorlunda och historiskt intressant miljö. Med kort reseavstånd för samtliga deltagare och med utmärkta tågförbindelser. All nödvändig konferensutrustning, rymliga lokaler, ett gott värdskap och spännande upplevelser för alla sinnen.

Dessutom, bästa fikat – och ett flexibelt kök som gärna kompletterar ert möte med härproducerade maträtter och bakverk. Vill ni göra mer än att bara konferera så kan vi föreslå intressanta aktiviteter anpassade för gruppen. 

Varför välja Mötesplats Kulturzon?

  • Fokus på arrangemang och dagskonferenser för den lite mindre gruppen, ca 10-40 deltagare
  • Utmärkt läge mitt i västra Skåne, nära till regionens större orter, fri parkering, Pågatåg (halvtimmestrafik)
  • Köket erbjuder goda, härproducerade och fräscha alternativ till ert arrangemang
  • Anpassning av ert möte (möblering, servering, aktiviteter) 
  • All nödvändig teknisk utrustning, fiber och wifi
  • Upplev konstutställningar och ta del av Teckomatorps spännande historia
Föregående bild
Nästa bild

FAQ

1. Vad kostar det för vår grupp att hålla ett möte hos Kulturzon Konferens & Event?

  • Vi erbjuder en annorlunda och positiv mötesupplevelse till ett konkurrenskraftigt pris. Vårt baspaket för en halv dag, inkluderande välkomst- eller pausfika, erbjuds till priser från 149,- per person (beroende av antal deltagare). 

    Anpassningar och tillval: Kanske önskar ni frukost och härlagad lunch? Extra lyxig fika? Kanske önskar ni en festmåltid för sällskapet? Vill ni lyfta upplevelsen av mötet med någon typ av aktivitet? Kommunicera era tankar och önskemål så svarar vi så fort vi hinner med ett förslag anpassat för er grupp gällande arrangemangets innehåll och pris.

 
2. Vad bör jag tänka på för att vi ska få ut så mycket som möjligt av vårt möte?
 
  • Berätta tidigt för oss om gruppen och era önskemål så att vi på bästa sätt kan bidra med förslag till lösningar. Uppge antal personer samt önskat datum och tid för mötet. Önskar ni mat och dryck? Behov av specialkost? Åldersgrupp, intressen? Hur möbleras bäst inför mötet, samlat eller i grupper? Speciella behov gällande teknisk utrustning? 
 
 

Personliga möten anpassade efter dina behov.
Baspaket från endast 145,- per person!

Intressant! Jag behöver en spännande mötesplats, vad kan ni göra för mig?

Fyll gärna i formuläret nedan och beskriv kortfattat dina önskemål och frågor så återkommer vi snarast. Det går även utmärkt att ringa eller skicka e-post till Kulturzon.