Upptäck vår destination!

🎨🚂 Upptäck vår destination i den gamla tågstationen! 🚂🎨

Välkommen att boka ett besök hos oss och utforska allt vi har att erbjuda! För dig som är intresserad av fin konst rekommenderar vi ett besök på Galleri Tapper-Popermajer, där du kan njuta av fantastiska utställningar helt gratis.

Är du ute efter en trevlig mötesplats med en historisk och kreativ atmosfär? Utforska dina möjligheter på Kulturzon Möten & Café! För mindre grupper erbjuder vi möjligheten att bekvämt boka en timmes konst- och cafébesök varje dag i veckan till låg kostnad. För större grupper, upp till 40 personer, erbjuder vi inspirerande faciliteter för konferenser, evenemang och olika privata funktioner.

Med konkurrenskraftiga priser och fullservice skräddarsyr vi ett minnesvärt evenemang eller möte som passar just dina behov! Självklart ingår en guidning av galleriutställningarna som en kostnadsfri extra upplevelse när du besöker vår destination!

Boka redan idag och upplev konst, historia och kreativitet på ett helt nytt sätt hos oss! 🌟