Romantisk salong med Afternoon Tea

Early bird special: Boka dina biljetter senast den 30 juni så erhåller du 50% rabatt på biljetterna!

Vi är stolta över att den 16 juli kunna erbjuda en spännande upplevelse i intimt format (endast 30 biljetter tillgängliga). Den franska mezzosopranen och scenkonstnären Dominique Hoff är ett par veckor denna sommar på Sverige-turné tillsammans med Karin M Nilsson. Välkommen att avnjuta en oslagbar kombination av Afternoon Tea och intim Romantisk salong tillsammans med ett par riktigt spännande musiker. En upplevelse utöver det vanliga! 

Nordiska och franska toner möts i ett program med romanser framförda av den franska mezzosopranen och scenkonstnären Dominique Hoff, ackompanjerad av pianisten Karin M Nilsson. Dominique har hyllats för sina sceniska verk på Studio le Regard du Cygne i Paris, uppbyggda kring Lieder och romanser. Karin är konstnärlig ledare för Göteborgs Liederkollektiv som verkar för att förnya och bevara liederkonsten. De har båda fått sin musikaliska skolning i Paris och möts nu för att musicera i den svenska högsommaren.

https://billetto.se/e/romantisk-salong-med-afternoon-tea-biljetter-641211