Nytt från Teckomatorps stationscafé

Nya öppettider och Pendlarpåse (39,-)

De nya öppettiderna på helg-caféet (lördag och söndag kl 12-15) har slagit väl ut och antalet besökare ökar stadigt. Speciellt glada är vi över alla långväga cafégäster som allt oftare väljer att besöka Teckomatorp för att fika i vår spännande miljö!

Vid årsskiftet tillkom Söderåsbanan och Teckomatorp är nu åter en järnvägsknut med halvtimmestrafik och med ett konstant flöde av resenärer kring stationen. Därför öppnar vi numera caféet tidigt varje morgon (helgfri vardag) för att erbjuda alla pendlare olika alternativ för take-away. Kulturzons pendlarpåse innehåller nygjorda färska frallor från Billeberga stenugnsbageri, dagens frukt och andra godsaker. Det är många vill unna sig lite vardagslyx och sätta guldkant på arbetsveckan!