Kubiken i Teckomatorp

Kulturzon har inlett ett samarbete med Kulturföreningen Kubiken gällande föreningens publika arrangemang. Dessa kommer att kunna upplevas i ett mindre hus (Kubiken) som tillhör Teckomatorps station samt i intilliggande stationsträdgård! Kubikens primära målgrupp är en yngre kulturintresserad publik och kultur ska här tolkas brett – allt från konst, musik, teater, dans till vad som helst.

Stationsträdgården kommer att anpassas för att bättre kunna nyttjas för Kubikens arrangemang och Kulturzon kommer att bistå Kubiken med catering och servering. I den mån det är möjligt kommer Kulturzon att öppna upp även det stora stationshuset i samband med Kubikens arrangemang!

Invigning och premiär sker under påskveckan!

Följ gärna både @kubiken och @kulturzon på sociala medier.