Deckarafton – boklansering

Efterlängtad uppföljare till Råttan! Nu lanseras spänningsromanen BIG och det uppskattade författarparet besöker Teckomatorps stationscafé och Kulturzon på sin stora lanseringsturné runt Sverige! Välkommen på en kriminellt spännande deckarafton med en personlig presentation med de båda författarna av Råttan och BIG! Boksignering!

Vi serverar småplock. Möjlighet till fika. Arrangemanget är kostnadsfritt och alla är hjärtligt välkomna. Lämpligt för alla vuxna och för barn äldre än 10 år.

Författarparet Kerstin & Johan Höfler debuterade år 2017 med spänningsromanen Råttan som kom ut år 2020 i en uppdaterad form, Råttan black edition. Kerstin är barnpsykiater och ekonom, Johan är polis och socionom. Båda har erfarenhet från arbete på olika myndigheter, bland annat Arbetsförmedlingen där de varit chefer.

Boka här:

https://simplesignup.se/event/184563