Loppis vid Teckomatorps station 22/8

En perfekt sommaraktivitet för hela familjen!

Kulturzon och Teckomatorps Stationscafé & Bistro erbjuder byaloppis en gång i månaden på Stora Torg i Teckomatorp vid den gamla stationsbyggnaden. I din anmälningsavgift ingår monterat säljbord (ca 80×140 cm), stol, säljplats och tillgång till toalett och trådlöst internet. 

Du kan reservera plats kl 11-14 eller kl 14-17. Du kan såklart även välja att boka två säljtider och då kan du vara kvar hela dagen med dina prylar! För de som bokar hela dagen så ingår kaffe och fikabröd för 100,- i avgiften. Om evenemanget blir inställt erbjuds du ett nytt loppisdatum, eller om du så önskar, en gåvocheck som kan användas som betalning i Stationscaféet.

Boka här: https://simplesignup.se/event/182233

Stationscaféet har öppet hela dagen och erbjuder loppisfika kl 11-17 för både säljare och loppisbesökare!