Boka helgmysigt möte!

🎄 December och januari är perfekta månader för att samla ditt team eller din grupp för en trevlig samvaro! På Teckomatorps station erbjuder vi en perfekt möteslokal för grupper på 10-40 personer.

Under hösten har mötesbokningarna verkligen tagit fart, och vi är så glada över att se fler och fler grupper upptäcka våra lokaler. Det är också fantastiskt att så många av våra tidigare kunder återkommer och bokar nya möten hos oss!

Nästa vecka har vi två lite större grupper bokade för en mysig samvaro. Vi kommer att servera läckra jul-landgångar och fika till dem. Dessutom får de även njuta av en visning av aktuella konstutställningar hos Galleri Tapper-Popermajer!

Vi vill gärna välkomna även dig och din grupp att uppleva en trevlig samvaro i våra lokaler under december eller januari månad. Så tveka inte att höra av dig snarast möjligt för att boka din plats!

✉️ Skicka oss ett meddelande eller ring oss så hjälper vi dig att skapa en minnesvärd upplevelse för ditt team eller din grupp. Välkommen till Teckomatorps station! 🚂