Daiva Rauktyte Konferens & Event

Evenemang – Konferenser – Möten

Tidsbesparande och kostnadseffektiva tjänster åt företag/organisationer inom områdena evenemang, konferenser och möten

Söker du hjälp med organisatoriska och administrativa uppgifter för att bättre kunna fokusera på dina primära aktiviteter och mål? Hyr in våra tjänster om dina behov är av tillfällig karaktär eller du inte har möjlighet anställa hjälpen du behöver.

Vi hjälper dig bland annat med att hitta nya marknader, koordinera konferenser, affärsmöten och företagsevent samt med researrangemang. 

Vem är våra kunder?

Våra kunder behöver hjälp med att arrangera ett event eller möte i södra Sverige eller driver en konferensanläggning och har akut eller tillfälligt behov av personal

Exempel på våra tjänster:

Planering

Planering och koordinering av konferenser, utställningar, internationella teammöten, styrelsemöten, event för affärspartners, teambuilding och teamfester.

Behov

Urval av olika tjänsteleverantörer: mötesplats, utrustning, översättare, fotografer, video, marknadsföring, guider, säkerhet.

Bokningar

Bokningar av resebiljetter, boende, restauranger, biljetter till kulturevenemang.

Kontakter

Hjälp till svenska företag att hitta nya affärskontakter i Litauen.

Uppdrag

Tillfälliga uppdrag inom event och konferens, t ex som guide eller konferensvärdinna.

Om Daiva Rauktyte

Min bakgrund är inom förvaltning och administration. Från 1995 har jag arbetat som General Manager, Commercial Director, Head of Administration, Chief Operations Officer, Business Developing Manager, Head of Division och lett team på 10 – 80 personer i internationella och statliga företag i Litauen. 

Jag drev ett evenemangsföretag i Litauen i mer än 13 år som erbjöd även administrativa tjänster och support till företag/organisationer. Min affärsmodell väckte stort intresse i Litauen. Befattningen som Chief Operations Officer på ett medieföretag gav mig möjlighet att samarbeta med Europeiska kommissionens representation i Litauen, Litauens nationalbank, kommuner och borgmästare i de största städerna i Litauen, Kaunas IN, Klaipeda ID, Klaipeda State Seaport Authority och ledare för fria ekonomiska zoner i Kaunas, Klaipeda, Panevezys, Siauliai, samt Marijampole.

Jag var aktiv medlem i Svenska handelskammaren, brittiska handelskammaren, amerikanska handelskammaren, Lithuanian Business Woman Network och var med i International Concierge and Lifestyle Management Directory. Några av mina tidigare kunder: Skandia-gruppen, Swedbank, Danske bank i Danmark, DPD, Phoenix Contact, Volvo, Technonicol, Litauens honorärkonsul i Norge, Litauens ambassad i Oslo och många fler.

Besök gärna min profil på LinkedIn för att läsa rekommendationer från mina tidigare kunder och chefer

Kontakt

Daiva Rauktyte

Phone: +46 76 163 96 90
e-post: drauktyte@gmail.com

© Daiva Rauktyte / Kulturzon / Wapp Media AB