Att upptäcka Kerstin Nilsson

Efter mer än 20 år som gallerist finner jag det extra tillfredsställande att upptäcka nya talanger som inte tidigare exponerat sitt konstnärskap för världen. Det är lite som att vaska guld, mycket sandkorn men när det blänker till så blir man väldigt glad! Precis detta hände med Kerstin Nilsson.

Kerstin har målat i det fördolda i mer än 30 år och nu vill jag bjuda in dig till Kulturzon och Teckomatorps station för att ta del av hennes första konstutställning någonsin! Vernissage äger rum lördagen den 20 november kl 10-15 i konstnärens närvaro. Hjärtligt välkommen till en fantastisk utställning och en debut som jag är säker på kommer att följas av många fler utställningar!

Kommande veckor är våra publika öppet-tider lördagar och söndagar kl 10-15. Kontakta oss gärna om du vill besöka utställningen en annan dag/tid.