Sommarstängt café

Efter den fantastiska responsen under våren och försommaren på våra initiativ Kulturzon och Teckomatorps stationscafé så tar vi nu ett steg tillbaka för att kunna lägga ännu mer tid och resurser på att utveckla området kring Teckomatorps station och våra lokaler i stationshuset på bästa sätt. Målet är att utveckla och etablera Kulturzon som en eftersökt mötesplats i regionen med fokus på många olika typer av arrangemang och möten mellan människor, samt dagskonferenser.


Vi väljer därför att hålla publikt sommarstängt på caféet under kommande 1-2 månader. Caféet är öppet endast i samband med arrangemang (kan vara allt från konserter, loppisar till tema-evenemang med matfokus) och information om dessa kommer att spridas via sociala medier samt via www.kulturzon.se. Vi tackar alla besökare och kunder för den översvallande positiva responsen på café-verksamheten så här långt och hoppas kunna återkomma med nya publika öppet-tider under tidig höst!


Vill ni komma i kontakt med oss så ring 070-2511945