Nytt datum för nästa loppis

Myndigheterna valde att vänta med de aviserade lättnaderna gällande restriktioner för offentliga evenemang till den 1 juni. Vi väljer därför att senarelägga nästa loppis till söndagen den 13 juni. Under tiden arbetar vi vidare med att skapa ett än mer attraktivt evenemang med mervärden för både säljare och besökare. Mer info kommer!

Kulturzon och Teckomatorps Stationscafé & Bistro erbjuder byaloppis en gång i månaden på Stora Torg i Teckomatorp vid den gamla stationsbyggnaden. I din anmälningsavgift ingår monterat säljbord (ca 80×140 cm), stol, säljplats och tillgång till toalett och trådlöst internet. 

Boka säljplats här: https://simplesignup.se/event/180302

Du kan reservera plats kl 11-14 eller kl 14-17. Du kan såklart även välja att boka två säljtider och då kan du vara kvar hela dagen med dina prylar! För de som bokar två säljtider så ingår kaffe och fikabröd för 100,- i avgiften.  

Om evenemanget blir inställt erbjuds du ett nytt loppisdatum, eller om du så önskar, en gåvocheck som kan användas som betalning i Stationscaféet.
Stationscaféet har öppet hela dagen och erbjuder loppisfika kl 11-17 för både säljare och loppisbesökare!

Share this post:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email