Byaloppis vid Teckomatorps Station

En perfekt sommaraktivitet för hela familjen! Här kan du sälja dina gamla pryttlar och kanske även köpa nya gamla pryttlar!

Kulturzon och Teckomatorps Stationscafé & Bistro erbjuder byaloppis en gång i månaden på Stora Torg i Teckomatorp vid den gamla stationsbyggnaden. I din anmälningsavgift ingår monterat säljbord, säljplats och tillgång till trådlöst internet. 

Du kan reservera plats kl 11-14 eller kl 14-17. Du kan såklart även välja att boka två säljplatser och då kan du vara kvar hela dagen med dina prylar! Om evenemanget blir inställt erbjuds du ett nytt loppisdatum, eller om du så önskar, en gåvocheck som kan användas som betalning i Stationscaféet.

Boka och betala din säljplats här:

Söndag 11/4 https://simplesignup.se/event/178718
Söndag 25/4 https://simplesignup.se/event/179167

Stationscaféet har öppet och erbjuder loppisfika kl 11-18 för både säljare och loppisbesökare!

Share this post:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email